Internasjonalt

Et åpnere Storbritannia


Publisert: 04. april 2013

Ønsker du å tilbringe ferien på et viktoriansk hotell med havutsikt? Da kan for eksempel Smiths Court Hotel i Kent være et alternativ. Dette er et av mange hoteller du finner på OpenBritain.netØnsker du å tilbringe ferien på et viktoriansk hotell med havutsikt? Da kan for eksempel Smiths Court Hotel i Kent være et alternativ. Dette er et av mange hoteller du finner på OpenBritain.netEn ny nettside med informasjon om tilgjengelighet for reiselivsbedrifter i hele Storbritannia er nå åpnet.

Når påsken er slutt, planlegger mange sommerferie. Ønsker du å reise til Storbritannia i sommer, er det nå mye enklere å få vite hvilke hoteller, restauranter, butikker, campingplasser, attraksjoner osv. som er tilgjengelige.

OpenBritain ble lansert i House of Lords 19. mars. Nettsiden har som mål å være et nav som bringer sammen all informasjon om tilgjengelige reiselivsbedrifter i hele Storbritannia.

Nettsiden er tilgjengelig på en rekke språk, også norsk. Det har en database man kan søke i for å finne steder og bo, attraksjoner, spisesteder osv. som passer for personer med funksjonsnedsettelser.

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.