God lokal praksis

Praktiske råd om gode uteområder


Publisert: 13. august 2015

Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo er eksempel på et borettslag som har gjort en spesielt god jobb med hensyn til rehabilitering. Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo er eksempel på et borettslag som har gjort en spesielt god jobb med hensyn til rehabilitering. Hvordan oppgradere uteområder og samtidig sikre god universell utforming? Dette er tema på et seminar 16. september.

Det er rådgivingsselskapet Universell utforming AS som sammen med Husbanken inviterer på et praktisk rettet seminar om temaet.

Seminaret består blant annet av en befaring hos Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo. Dette borettslaget vant OBOS-prisen i 2014 for beste rehabilitering.

Under seminaret kan du få svar på spørsmålene: Hvordan sikre god universell utforming? Hvordan få til et godt resultat, både estetisk, økonomisk og helsemessig? Hvordan komme i gang? Og hvordan få til en god prosess?

Dette skal flere foredragsholdere fortelle om, fra ulike vinkler.

Målgruppen for seminaret er landskapsarkitekter, arkitekter, entreprenører, representanter fra borettslagene, kommuner og andre interesserte.

Trykk her for å finne program og påmelding.

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.