Bygninger og anlegg

Utdeling av innovasjonsprisen


Publisert: 28. januar 2015

Scandic Oslo Airport ble kåret til hovedvinner da prisen sist ble delt ut.  (Foto: Norsk design- og arkitektursenter)Scandic Oslo Airport ble kåret til hovedvinner da prisen sist ble delt ut. (Foto: Norsk design- og arkitektursenter)Onsdag 18. februar skal Norges mest inkluderende design- og arkitekturprosjekter hedres!

Seks kategorivinnere vil presentere sitt prosjekt på et fagseminar 18. februar, før barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne deler ut prisene og annonserer hvem av disse som stikker av med den gjeve hovedprisen.

Prisen deles ut på oppdrag fra Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet (BLD).

Innovasjonsprisen anerkjenner designere, arkitekter og virksomheter for innovative prosjekter som bidrar til et mer inkluderende samfunn.

Forrige gang prisen ble delt ut var i 2011.

En uavhengig jury med noen av landets ledende designere, arkitekter og fagpersoner har siden i høst vurdert alle innsendte prosjekter. Blant søkerne har de kåret én vinner i de seks kategoriene arkitektur, landskapsarkitektur, transport, møbel og interiør, tjenestedesign og informasjon- og interaksjonsdesign. I kategoriene grafisk design og produkt ble det dessverre ikke funnet verdige kandidater som oppfylte kriteriene denne gangen.

Kategorivinnerene vil presentere seg og sitt prosjekt på et fagseminar den 18. februar.

Etter presentasjonen deler barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne ut prisene til de seks vinnerne og annonsere én av disse som hovedvinner.

Arrangementet finner sted hos Norsk design- og arkitektursenter (DOGA), Hausmannsgate 16 i Oslo.

Tid: Onsdag 18. februar kl. 12.30 - 15.00
Sted:

Program og påmelding finner du her. (Obs: Arrangementet er gratis og åpent for alle, men har begrenset antall plasser.)

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.