Publisert: 10. desember 2013

Bildet viser Tom ShakespeareBildet viser Tom ShakespeareDiskriminering av funksjonshemmede er mer komplisert å gjøre noe med enn diskriminering på grunnlag av hudfarge eller kjønn.

 
Publisert: 15. februar 2013

Bildet viser Tora AaslandBildet viser Tora AaslandFylkesmann Tora Aasland i Rogaland kommer til Tysvær når kommunen arrangerer temadager om universell utforming.

 
Publisert: 15. februar 2013

Bildet viser hender på tastatur.Bildet viser hender på tastatur.Nordisk velferdsteknologikonferanse arrangeres i Oslo 11. april.

 
Publisert: 24. januar 2013

funka-logofunka-logoFunkas Tilgjengelighetsdager er Nordens største konferanse om universell utforming av informasjon. I april arrangeres konferansen for femte gang i Stockholm.

 
Publisert: 10. januar 2013

scandicscandicMå universell utforming være dyrt, stygt og kjedelig? På en faglig frokost den 15. januar skal det knekkes noen myter.

 
Publisert: 20. desember 2012

måloppnåelse 2012måloppnåelse 2012Den 19. og 20. november var det nasjonal nettverksamling og fagkonferanse for universell utforming på Gardermoen. Inntrykket er at kommuner og fylker generelt har hatt god måloppnåelse i 2012.

 
Publisert: 20. desember 2012

drammenkonferansedrammenkonferanseNå er konferansen «Hit eit steg og dit eit steg», som ble arrangert i Bergen i slutten av september, evaluert. Størst inntrykk har de unge brukerrepresentantene gjort.

 
Publisert: 01. november 2012

lillehammerlillehammerHedmark og Oppland er valgt ut som pilotfylker for universell utforming. Nå skal de oppsummere hvor langt de har kommet og hva de skal satse på framover.

 
Publisert: 10. oktober 2012

ramperampeUniversell utforming er mer enn terskelhøyder og svingradius. Universell utforming er også vakkert. Dette var budskapet på konferansen «Hit eit steg og dit eit steg» i Bergen 27. og 28. september.

 
Publisert: 10. oktober 2012

veiveiDrift og vedlikehold av veier, fortau og gangfelt er en forutsetning for at flere skal kunne ferdes ute. Men hvordan få til universell utforming hele året?

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.