Kurs og konferanse

Bli med på Fornebudagene 1. til 3. desember


Publisert: 06. november 2015

Bli med på årets store uu-arrangement.Bli med på årets store uu-arrangement.Dette kan bli årets viktigste begivenhet for deg som jobber med eller er opptatt av universell utforming.

Deltakelse er gratis og arrangementet er åpent for alle. Men husk påmeldingsfristen 13. november.

Arrangementet finner sted på hotellet Scandic Fornebu og det strekker seg over tre hele dager fra og med 1. desember. Men du bestemmer selv hva du vil være med på. Overnatte kan du gjøre på hotellet til spesialpris.

Flere arrangementer

Her er kort om arrangementene de tre dagene:

1. og 2 desember: Det skjer i kommuner og fylker: Universell utforming mot nye høyder (hele dagene)

2. desember: Nasjonalt nettverk for universell utforming i regional og lokal kollektivtransport: Transport for alle (hele dagen)

3. desember: FNs internasjonale dag for funksjonshemmede - Tilgang til samfunnet - universell utforming (klokka 9-14)

3. desember: Hvordan står det til med funksjonshemmedes rettigheter? (klokka 14-16)

Mer informasjon om påmelding, tid og sted, arrangører og annet finner du her.

I sammenheng med markeringen av Den internasjonale dagen for funksjonshemmede 3. desember, kommer Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon til å presentere en rapport om funksjonshemmedes menneskerettigheter.

Hva passer for deg?

Er du usikker på hvilke arrangementer som kan passe for deg? Her er tips om hvem som kan være målgruppe for de ulike arrangementene:

Den 1. og 2. desember – arrangementet Det skjer i kommuner og fylker – er målgruppene alle som arbeider med eller blir berørt av arbeid med universell utforming i kommuner og fylkeskommuner, eller som arbeider med kommunesektoren på temaområdet.

Den 2. desember – arrangementet Transport for alle – er målgruppene fylkeskommuner og kommuner, råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne, samt nasjonale og lokale aktører som arbeider med kollektivtransport.

Den 3. desember – arrangementet Tilgang til samfunnet – er målgruppene interessegrupper, statlige og lokale myndighetsutøvere, samt fagmiljøer som arbeider med universell utforming.

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.