Kurs og konferanse

Uu-samling for kommuner og fylker


Publisert: 03. september 2015

I alt 11 fylker og 39 kommuner deltar nå i tiltaket. (Illustrasjon: K2)I alt 11 fylker og 39 kommuner deltar nå i tiltaket. (Illustrasjon: K2)Tiltaket K2 Universell utforming mot nye høyder har nå med 11 fylker og 39 kommuner. Den 16. september blir det samling på Gardermoen.

Målet med samlingen er å styrke kommunene og fylkene sitt arbeid.

Du vil få høre mer om hvordan prosjektarbeid kan organiseres, hvordan man rapporterer om det som er gjort og hvordan man formidler kunnskap til andre.

Målgruppe for samlingen på Gardermoen onsdag 16. september er kontaktpersoner/koordinatorer i kommuner og fylker. Også personer som er knyttet til enkeltprosjekter kan ha nytte av å delta.

Samlingen finner sted på Radison Blu Airport hotell fra klokka 10 til 17. Hotellet ligger i gangavstand fra Oslo lufthavn. Det serveres lunsj og det er ingen konferanseavgift.

Påmelding må du sende innen 10. september til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Skriv Påmelding K2 Gardermoen 16. sept i emnefeltet.
Du kan også ringe telefon 22 24 59 01.
Husk å oppgi navn, e-adresse, tlf. og instans/arbeidsgiver. Dersom påmeldingen gjelder flere fra samme instans, oppgis tilsvarende for alle.

Reise dekkes av deltakerne. For de som ønsker overnatting har departementet booket noen hotellrom til tilbudspris – kr 1495 - for enkeltrom. Bestilling skjer direkte til hotellet innen 8. september på telefon 02525. Oppgi avtalekoden KM0915.

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.