Kurs og konferanse

Hvordan få til gode uteområder?


Publisert: 27. august 2015

Da det nye badeanlegget ved Svarttjern på Romsås ble åpnet i 2011 deltok 3000 mennesker! (Foto: Husbanken)Da det nye badeanlegget ved Svarttjern på Romsås ble åpnet i 2011 deltok 3000 mennesker! (Foto: Husbanken)    Den 16. september kan du delta på et praktisk seminar i Oslo om universell utforming og oppgradering av uteområder.

Det er Husbanken og rådgivingsselskapet Universell Utforming AS som sammen inviterer til seminaret, hvor du kan hente inspirasjon og læring gjennom å få være med på befaring, lytte til foredrag og delta på workshop.

Her kan du få svar på spørsmålene: Hvordan sikre god universell utforming? Hvordan få til et godt resultat, både estetisk, økonomisk og helsemessig? Hvordan komme i gang? Hvordan få til en god prosess?

Målgruppe for seminaret er landskapsarkitekter, arkitekter,
entreprenører, borettslagsrepresentanter, kommuner og
andre interesserte.

Seminaret finner sted i Tjernhuset på Svarttjern borettslag på Romsås i Oslo. Det begynner klokka 11.30 og avsluttes 16.00. Deltageravgiften er 1000 kroner.

Svarttjern borettslag har totalt 260 leiligheter og oppgraderte uteområder fra de aller siste årene. Borettslaget vant OBOS-prisen i 2014 for den beste
rehabiliteringen av alle OBOS-lag i hele landet.

Program, praktiske opplysninger og mulighet for påmelding finner du her. Påmeldingsfrist 2. september.

Kilde: Universell Utforming AS

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.