Kurs og konferanse

Tilskudd til utvikling av kurs


Publisert: 12. juni 2015

Deltasenteret har gitt arkitektenes forbund tilskudd til å utvikle kurs i universell utforming av arkitektur. (Illustrasjonsfoto: iStockphoto)Deltasenteret har gitt arkitektenes forbund tilskudd til å utvikle kurs i universell utforming av arkitektur. (Illustrasjonsfoto: iStockphoto)Deltasenteret har gitt tilskudd til utvikling av kurs i universell utforming for arkitekter.

Norske arkitekters landsforbund (NAL) har fått tilskudd til to prosjekter for å utvikle kompetansegivende tilbud innen universell utforming og ny teknologi for medlemmene sine.

Deltasenteret – statens kompetansesenter for deltakelse og tilgjengelighet – deler hvert år ut midler til prosjekter som de mener bidrar til regjeringens målsetting om økt tilgjengelighet og universell utforming.

I det aktuelle prosjektet vil NAL utvikle kurs i universell utforming og materiell til disse kursene. NAL har årlig ca. 2000 deltakere på ca. 50 kurs og arrangementer.

Kursene retter seg hovedsakelig mot arkitekter og andre aktører i byggebransjen, men kommuneansatte planleggere og byggesaksbehandlere deltar også.

Målet er å skape bedre og mer helhetlige løsninger som passer for alle, både inne og ute.

Kilde: Norske arkitekters landsforbund

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.