Fylker og kommuner

Møte om traineeordning i Oslo kommune


Publisert: 27. august 2015

Torsdag 3. september klokka 14.00 til 15.30 arrangerer Oslo kommune møte på Saga kino om kommunens nye ordning for mennesker med funksjonsnedsettelser.

På møtet vises også filmen som kommunen har fått lagd for å nå ut med informasjon om ordningen.

Samtidig lover kommunen flere spennende og aktuelle innlegg fra ulike deltagere. Det blir også servering.

Traineeordning i hovedstaden skal bidra til at Oslo kommunes virksomheter utlyser stillinger forbeholdt personer med funksjonsnedsettelser.

Ordningen innebærer at du som trainee, i tillegg til ordinær oppfølging, kan få tilbud om oppfølging av mentor og samlinger for traineer i ett og et halvt år. Samlingene er månedlige.

Oslo kommune vil ha søknader fra personer med langvarige funksjonsnedsettelser av fysisk eller psykisk karakter, som trenger arbeidserfaring for å kunne delta mer i arbeidslivet. Kommunen har både faste stillinger, midlertidige stillinger og vikariater som skal fylles.

Du som er interessert i å få vite mer om hvordan Oslo kommune arbeider målrettet for å inkludere flere mennesker med funksjonsnedsettelser til ordinære stillinger – med vanlig lønn – er altså invitert til Saga kino 3. september. Ta gjerne med deg andre interesserte.

Meld deg på her. Obs: haster!

Kilde: Oslo kommune

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.