Fylker og kommuner

Bedre merking i Holmestrand


Publisert: 12. juni 2015

Rådet for funksjonshemmede og Eldrerådet var mandag på befaring langs brygga, sammen med representanter for Holmestrand kommune. (Faksimile fra avisa Jarlsberg)Rådet for funksjonshemmede og Eldrerådet var mandag på befaring langs brygga, sammen med representanter for Holmestrand kommune. (Faksimile fra avisa Jarlsberg)    Nå blir det enklere å ferdes trygt langs brygga i Holmestrand.

Sist mandag var representanter for Eldrerådet og Rådet for funksjonshemmede i Holmestrand på inspeksjon sammen representanter for kommunen.

Sammen kunne de konstatere at trappene ved bryggekanten er justert og at de er blitt merket i ytterkant. Dette skjer etter at flere turgåere har falt på stedet.

– Vi er godt fornøyd med det som er gjort og at det er gjort raskt, sier eldrerådsleder Jan Åge Paulsen til avisa Jarlsberg.

– Det er viktig med universell utforming slik at alle kan ferdes trygt.

– Hadde dette blitt gjort da det ble bygget, hadde man spart både mye arbeid og store utgifter. Det er viktig når en skal sette i gang prosjekter, at en sørger for universell utforming med det samme. Det er en sterk oppfordring fra oss som var på befaring, understreker Paulsen.

Noe gjenstår fortsatt rapporter avisa Jarlsberg. Etter befaringen på mandag er det blitt satt opp en liste med tiltak som rådene ber kommunen utføre.

Kilde: Avisa Jarlsberg

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.