Fylker og kommuner

Bergen kommune deler ut tilgjengelighetspris


Publisert: 28. mai 2015

I 2014 delte Bergen kommune for første gang ut Tilgjengelighetsprisen. Da gikk den til Skyss, selskapet som administrerer kollektivtrafikken i Hordaland fylke. Begrunnelsen var at de er lydhøre overfor brukerorganisasjoner for mennesker med nedsatt funksjonsevne. (Foto: Anne Kringstad)I 2014 delte Bergen kommune for første gang ut Tilgjengelighetsprisen. Da gikk den til Skyss, selskapet som administrerer kollektivtrafikken i Hordaland fylke. Begrunnelsen var at de er lydhøre overfor brukerorganisasjoner for mennesker med nedsatt funksjonsevne. (Foto: Anne Kringstad)Kjenner du noen som fortjener en pris for tilgjengelighet i Bergen? Nå tar kommunen imot forslag til vinnere.

For andre år på rad deler Bergen kommune og Kommunalt råd for funksjonshemmede (KRFF) ut Tilgjengelighetsprisen.

Prisen er en påskjønnelse til de som viser en stor interesse for og gjennomfører tilrettelegging for funksjonshemmede i alle kategorier. Dette gjelder næringsdrivende, organisasjoner, privatpersoner eller offentlige virksomheter.

Søknadsfristen er 1. juli 2015.

I søknaden ønskes det opplysninger om hva saken gjelder. Du må begrunne hvorfor akkurat dette tiltaket fortjener prisen. Hvilke forbedringer er gjort med tanke på tilrettelegging og universell utforming? Har de noen planer videre?

Aktuelle kandidater kan selv søke om prisen, eller andre kan sende forslag om bestemte personer, prosjekt, firma m.m. som de synes fortjener prisen.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og besøkt av KRFF før vinner av prisen avgjøres og offentliggjøres.
Søknad sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Kommunalt råd for funksjonshemmede, Rådssekretariatet, Neumannsgt.1, 5015 Bergen

Kilde: Bergen kommune

Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.