Fylker og kommuner

Publisert: 22. desember 2015

Men for lite fokus på evaluering og kompetanseutvikling.

 
Publisert: 17. desember 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Nesset.Bildet viser kommuneskjoldet til Nesset.Nesset kommune i Møre og Romsdal har bygd en sentrumsnær turveg som er tilgjengelig for alle.

 
Publisert: 17. desember 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Austrheim.Bildet viser kommuneskjoldet til Austrheim.Austrheim kommune har fått kåra eit av turområda sine til fylkets mest attraktive. Det er lett tilgjengeleg for alle.

 
Publisert: 10. desember 2015

Bildet viser Ski kommunes ordfører Tuva Moflag. Bildet viser Ski kommunes ordfører Tuva Moflag. Ski kommune har i mange år jobbet for å bli en god uu-kommune. Her kan du høre ordføreren fortelle hvordan.

 
Publisert: 19. november 2015

Bildet viser Hønefoss by ovenfra.Bildet viser Hønefoss by ovenfra.Bevegelseshemmede møter en rekke hindringer på bytur i Hønefoss, viser en ny kartlegging.

 
Publisert: 19. november 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Ski.Bildet viser kommuneskjoldet til Ski.En ny periode med møter i Plan og byggesaksutvalget i Ski ble innledet med å se på hvor tilgjengelig kommunen er.

 
Publisert: 12. november 2015

Bildet viser kommuneskjoldet til Kragerø.Bildet viser kommuneskjoldet til Kragerø.Kragerø kan få fugletårn tilrettelagt for rullestolbrukere og andre bevegelseshemmede.

 
Publisert: 12. november 2015

Bildet viser fem personer som har et møte.Bildet viser fem personer som har et møte.Nær en tredel av kommunene i Hordaland har slått sammen råd for funksjonshemmede med eldrerådet. Det samme gjør andre kommuner i landet.

 
Publisert: 22. oktober 2015

Fra 2020 skal kommunene bli pålagt å ansette minst én ergoterapeut.

 
Publisert: 23. september 2015

Bildet viser kaia i Drøbak.Bildet viser kaia i Drøbak.Drøbak sentrum er et sted for funksjonsfriske, konstaterer rullestolbruker.

 
Kopirett © 2019 Universell Utforming. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.